eToro Регистрация

Онлайн брокерът – eToro е известен в по-голямата част от света. Това е уеб платформа за търговия с криптовалути, акции и договори за разлика. Потребителите могат да правят различни видове инвестиции, и да печелят от добрия си търговски нюх. За да инвестирате в различните финансови пазари, ще Ви бъдат предложени множество инструменти и изчерпателна информация. На ваше разположение са куп търговски оферти, като вие сте човекът, който ще трябва да премери риска в инвестициите. Ако и тази информация не ви е достатъчно, то тогава ви предлагаме подробно ревю за брокера.

Как да се регистрираме в eToro?

За да отворите сметка при онлайн брокера eToro, е необходимо да влезете в онлайн платформата, а след това да се насочите към зеления бутон „Join Now”, който се намира в горната дясна част на сайта. След като го направите, ще Ви се отвори специален прозорец за регистриране на акаунт. За да сме още по-детайлни ще Ви обясним, какви полета се попълват, за да си откриете акаунт.

  • User name – в тази графа попълвате потребителското Ви име;
  • Email – тук трябва да впишете личния си имейл адрес;
  • Password – посочете парола, с която да влизате в системата;
  • Поставете отметка, че сте съгласни с правилата и условията;
  • Поставете отметка, че сте съгласни с политиката за поверителност;

Тук е важно да напишем, че сайтът на eToro е достъпен на 21 езика, но българският не е сред тях. Ако владеете английски или друг език от предоставените няма да имате проблем, но ако не познавате чуждите езици, то тогава ще Ви бъде много трудно да търгувате в уебсайта. Да се надяваме, че в бъдеще време, онлайн брокерът ще преведе платформата си и на български език.

Какви видове разплащания има в eToro?

Ако искате да правите инвестиции в криптовалути и капиталови пазари, ще трябва да захраните сметката си в системата на онлайн брокера. За да се случи това, можете да използвате различните методи за депозит. Разбира се, начините за депозиране, важат и за теглене на спечелените Ви пари. Разплащателните методи в eToro брокера в момента са Виза и Мастъркард дебитни карти

Минималният депозит в сайта е на стойност 2000 щатски долара, независимо кой от посочените методи използвате. За да изтеглите пари от системата, е нужно да сте спечелили най-малко 30 щатски долара, като и тук важат упоменатите по-горе методи за изплащане. Важна подробност е, че при теглене на печалби, eToro ще Ви удържат 5 щатски долара. Друг важен момент е, че печалбите имат фиксиран срок за изплащане, а именно до 3 дни от направената заявка в сайта.

Тук обаче има и една немалка подробност. За да теглите печалбите си от уебсайта, е необходимо да сте верифициран в системата. С други думи, е нужно да изпратите двустранно сканираната Ви лична карта, в цветен вариант, на оператора, а той ще прегледа данните Ви, и ще одобри кандидатурата Ви. Повече информация за верификацията ще получите от съпорта в платформата.

Плюсове и минуси на онлайн брокера eToro

В системата на eToro ще намерите много и различни начини да търгувате на големите пазари. Сред най-големите предимства е търговията с криптовалута, като Вие можете да се възползвате от конкурентни спредове, добри комисионни, избор на къси или продължителни сделки, чейндж на криптовалути и други. Получавате от пълен набор инструменти, сред които такива за рисуване, адаптивни диаграми, подробни прегледи на активите и още куп полезни опции за търгуващите.

Вие можете да се включите като начинаещ, но можете да се възползвате и от капиталови оферти за по-напреднали търговци. Системата показва какви са рисковете от загуби, за да можете да се ориентирате. С напредъка на участието Ви в сделките, ще получите безценен опит, който да използвате. Всичко това са все плюсове на платформата, които нямаше как да не споменем.

Малък недостатък е, че eToro ви удържа $5 комисионна при всяко теглене на печалби. Така например, ако сте събрали лимита от 50 долара, за да заявите изтегляне, от тази сума ще бъдат приспаднати пет долара, а Вие ще получите 45 щатски долара. Освен това липсва българския език, което лишава повечето наши сънародници от възможността да се изживеят като онлайн търговци.

Мобилни опции и за търгуващите в eToro

Ако притежавате мобилно устройство, което оперира с Android или iOS, няма да имате проблем да влезете в мобилната версия на сайта и да търгувате. Мобилният сайт има същите възможности, каквито са предвидени за десктоп версията. Тук ще получите същите финансови инструменти и опции за трейдъри. Ако пък искате да Ви бъде още по-лесно и удобно, то тогава можете да си свалите мобилната апликация, която Ви гарантира лесен и бърз достъп до различните оферти.

Мобилната версия и приложението са много удобни, тъй като Ви позволяват да изпитате истинска емоция от сделките, без значение къде се намирате. Всичко, което Ви трябва, е да имате смартфон, айфон или таблет, с които да влезете в системата и да я използвате по предназначение. Ние лично адмирираме мобилните услуги в трейдърския сайт, и се надяваме да Ви бъдат полезни.

Обобщение и оценка за eToro

Няма значение, дали сте начинаещи, или професионалисти, стига да имате търговски нюх, и да го приложите в системата на онлайн брокера eToro. В нея ще можете да развивате реален бизнес с инвестиции с акции, криптовалути и активи, стига да имате поне малка представа от пазара. Ще можете да черпите опит от други търговци и да израствате в йерархията на електронната търговия. Ние лично харесваме онлайн платформата и заради това и даваме отлична оценка. Не забравяйте, че за да търгувате, е нужно да имате навършено пълнолетие – 18 години.

Регистрация в eToro - купи криптовалути и акции

За улеснение на търгуващите с eToro публикуваме официалния дисклеймър на инвестиционния брокер:

eToro is a multi-asset investment platform. The value of your investments may go up or down. Your capital is at risk.

-Please add a disclaimer by the end of the page:

eToro is a multi-asset platform which offers both investing in stocks and cryptoassets, as well as trading CFDs.

Please note that CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. 51% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work, and whether you can afford to take the high risk of losing your money.

This communication is intended for information and educational purposes only and should not be considered investment advice or investment recommendation. Past performance is not an indication of future results.

Copy Trading does not amount to investment advice.  The value of your investments may go up or down.  Your capital is at risk.

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

eToro USA LLC does not offer CFDs and makes no representation and assumes no liability as to the accuracy or completeness of the content of this publication, which has been prepared by our partner utilizing publicly available non-entity speci9c information about eToro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2024 Fx Monopoly