eToro Регистрация и бонуси

Онлайн брокерът – eToro е известен в по-голямата част от света. Това е уеб платформа за търговия с криптовалути, акции и договори за разлика. Потребителите могат да правят различни видове инвестиции, и да печелят от добрия си търговски нюх. За да инвестирате в различните финансови пазари, ще Ви бъдат предложени множество инструменти и изчерпателна информация. На ваше разположение са куп търговски оферти, като вие сте човекът, който ще трябва да премери риска в инвестициите. Ако и тази информация не ви е достатъчно, то тогава ви предлагаме подробно ревю за брокера.

Как да се регистрираме в eToro?

За да отворите сметка при онлайн брокера eToro, е необходимо да влезете в онлайн платформата, а след това да се насочите към зеления бутон „Join Now”, който се намира в горната дясна част на сайта. След като го направите, ще Ви се отвори специален прозорец за регистриране на акаунт. За да сме още по-детайлни ще Ви обясним, какви полета се попълват, за да си откриете акаунт.

 • User name – в тази графа попълвате потребителското Ви име;
 • Email – тук трябва да впишете личния си имейл адрес;
 • Password – посочете парола, с която да влизате в системата;
 • Поставете отметка, че сте съгласни с правилата и условията;
 • Поставете отметка, че сте съгласни с политиката за поверителност;

Тук е важно да напишем, че сайтът на eToro е достъпен на 21 езика, но българският не е сред тях. Ако владеете английски или друг език от предоставените няма да имате проблем, но ако не познавате чуждите езици, то тогава ще Ви бъде много трудно да търгувате в уебсайта. Да се надяваме, че в бъдеще време, онлайн брокерът ще преведе платформата си и на български език.

Какви видове разплащания има в eToro?

Ако искате да правите инвестиции в криптовалути и капиталови пазари, ще трябва да захраните сметката си в системата на онлайн брокера. За да се случи това, можете да използвате различните методи за депозит. Разбира се, начините за депозиране, важат и за теглене на спечелените Ви пари. За да бъдем по-точни Ви предлагаме списък с разплащателните методи в eToro брокера:

 • Visa и MasterCard
 • PayPal
 • Skrill
 • Neteller
 • Webmoney
 • Yandex
Еторо депозит на средства

Минималният депозит в сайта е на стойност 200 щатски долара, независимо кой от посочените методи използвате. За да изтеглите пари от системата, е нужно да сте спечелили най-малко 50 щатски долара, като и тук важат упоменатите по-горе методи за изплащане. Важна подробност е, че при теглене на печалби, eToro ще Ви удържат 5 щатски долара. Друг важен момент е, че печалбите имат фиксиран срок за изплащане, а именно до 3 дни от направената заявка в сайта.

Тук обаче има и една немалка подробност. За да теглите печалбите си от уебсайта, е необходимо да сте верифициран в системата. С други думи, е нужно да изпратите двустранно сканираната Ви лична карта, в цветен вариант, на оператора, а той ще прегледа данните Ви, и ще одобри кандидатурата Ви. Повече информация за верификацията ще получите от съпорта в платформата.

Плюсове и минуси на онлайн брокера eToro

В системата на eToro ще намерите много и различни начини да търгувате на големите пазари. Сред най-големите предимства е търговията с криптовалута, като Вие можете да се възползвате от конкурентни спредове, добри комисионни, избор на къси или продължителни сделки, чейндж на криптовалути и други. Получавате от пълен набор инструменти, сред които такива за рисуване, адаптивни диаграми, подробни прегледи на активите и още куп полезни опции за търгуващите.

Вие можете да се включите като начинаещ, но можете да се възползвате и от капиталови оферти за по-напреднали търговци. Системата показва какви са рисковете от загуби, за да можете да се ориентирате. С напредъка на участието Ви в сделките, ще получите безценен опит, който да използвате. Всичко това са все плюсове на платформата, които нямаше как да не споменем.

Малък недостатък е, че eToro ви удържа $5 комисионна при всяко теглене на печалби. Така например, ако сте събрали лимита от 50 долара, за да заявите изтегляне, от тази сума ще бъдат приспаднати пет долара, а Вие ще получите 45 щатски долара. Освен това липсва българския език, което лишава повечето наши сънародници от възможността да се изживеят като онлайн търговци.

Мобилни опции и бонуси за търгуващите в eToro

Ако притежавате мобилно устройство, което оперира с Android или iOS, няма да имате проблем да влезете в мобилната версия на сайта и да търгувате. Мобилният сайт има същите възможности, каквито са предвидени за десктоп версията. Тук ще получите същите финансови инструменти и опции за трейдъри. Ако пък искате да Ви бъде още по-лесно и удобно, то тогава можете да си свалите мобилната апликация, която Ви гарантира лесен и бърз достъп до различните оферти.

Мобилната версия и приложението са много удобни, тъй като Ви позволяват да изпитате истинска емоция от сделките, без значение къде се намирате. Всичко, което Ви трябва, е да имате смартфон, айфон или таблет, с които да влезете в системата и да я използвате по предназначение. Ние лично адмирираме мобилните услуги в трейдърския сайт, и се надяваме да Ви бъдат полезни.

Обобщение и оценка за eToro

Няма значение, дали сте начинаещи, или професионалисти, стига да имате търговски нюх, и да го приложите в системата на онлайн брокера eToro. В нея ще можете да развивате реален бизнес с инвестиции с акции, криптовалути и активи, стига да имате поне малка представа от пазара. Ще можете да черпите опит от други търговци и да израствате в йерархията на електронната търговия. Ние лично харесваме онлайн платформата и заради това и даваме отлична оценка. Не забравяйте, че за да търгувате, е нужно да имате навършено пълнолетие – 18 години.

Регистрация в eToro - купи криптовалути и акции

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *